Pui cacciatore

de -Licurici- in Pui, 25 Mai 2019 | 4198 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 200 g ciuperci champignon brune;
  • 1 ardei;
  • 1 morcov;
  • 100 g masline;
  • 4 linguri bulion;
  • 100 ml vin;
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Amestec de ierburi italiene;
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Rozmarin;
  • 1/2 lingurita Delikat 100% natural – Chilli;
  • foi de dafin;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare, piper;
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cacciatore:

Pulpele de pui se spala bine, apoi se dau cu sare, piper si amestec de ierburi italiene.
Se rumesc, pe ambele parti, in ulei incins. Se adauga cate putina apa, pentru a nu se prinde de cratita.
Cand sunt rumenite pe ambele parti, se scot din cratita, se mai pune o lingura de ulei si se pune usturoiul (zdrobit cu lama unui cutit si feliat), apoi ardeiul, morcovul si ciupercile.
Se calesc putin, apoi se pune vinul, carnea, bulionul, maslinele, 150ml apa si restul de condimente (rozmarin, chilli, dafin).
Se baga la cuptorul preincalzit, pentru 30-40 min sau se poate continua pe aragaz.
La sfarsit, se presara patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor