Pui asiatic cu susan negru

de Brindusa in Pui, 11 Iun 2010 | 5354 vizualizari

 

Ce faci cand mai ai o ora si vine copilul flamand de la scoala iar tu nu ai nimic de mancare? Un stir fry cu pui.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui taiat fasii subtiri
  • 2 cepe verzi, taiate fasii subtiri
  • 1 ardei mediu, taiat fasii subtiri
  • 1/2 dovlecel mediu, taiat fasii subtiri
  • 2 linguri sos soia
  • 1 lingurita amidon de porumb
  • 2 linguri vin alb
  • 2 linguri ulei de porumb
  • 1 lingura susan negru
  • taietei de orez
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui asiatic cu susan negru:

  1. Pune carnea la marinat in soia, vin, amidon, cat timp tai legumele
  2. Dupa ce ai pregatit toate legumele, pune la fiert o oala cu apa, pentru taietei.
  3. Incalzeste uleiul intr-un wok. Pune carnea (daca wokul  e mic, pune-o in doua transe) si gateste-o in tehnica stir- fry
  4. Dupa 7- 10 minute, adauga ardeii, apoi ceapa, apoi dovlecelul, la intervale de 2-3 minute, amestecand in fiecare.
  5. Daca apa a fiert, inchide-o si pune in ea taieteii. Lasa 10 minute, dupa care scote-i si scurge-i.
  6. E posibil ca dupa ce ai adaugat toate legumele, carnea sa nu fie facuta. Asta se intampla daca nu a fost taiata destul de subtire. In cazul asta adauga putina apa si mai gateste pana ce carnea e facuta. 
  7. Serveste carnea cu sosul format, alaturi de taieteii presarati cu susan negru
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui asiatic cu susan negru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla