Praz umplut cu "Ceva fin"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 3813 vizualizari

 

Eu sunt o mare amatoare de praz...ca doar nu degeaba am crescut in Oltenia!

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • cateva felii de muschi file
  • 1 cutie "ceva fin"crema de branza cu verdeata
  • cascaval Delaco
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praz umplut cu "Ceva fin":

- firul de praz il speli si pastrezi tulpina

- tai tulpina in bucati de cca 5 cm

- desfaci cu grija prazul,formand tuburi

- iei feliile de muschi si le ungi cu crema de branza, adaugi un bastonas de cascaval si apoi le rulezi

- introduci cu atentie rulourile in tuburile de praz

Daca ti-a placut reteta noastra "Praz umplut cu "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]