Prajitura,, Zi si noapte"

de alilianaa in Prajituri, 8 Apr 2013 | 28125 vizualizari

 

Multumesc pentru pont Laura. Si multumesc si Miha pentru ca am inteles ca de la ea a pornit aceasta prajitura. Multumesc fetelor. Dupa cum o sa vedeti la mine zebra s-a transformat in ,,zi si noapte".

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de apa minerala
  • 2 cani de zahar
  • 4 cani cu faina
  • 1 cana ulei
  • 5 linguri cacao
  • 6 linguri dulceata de mure
  • un plic jumate praf de copt
  • 5 linguri nuca de cocos
  • esenta de rom
  • un plic zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura,, Zi si noapte":

Doua cani si jumatate de apa se amesteca cu uleiul si zaharul si le amestecam bine pana se dizolva zaharul.

Peste aceasta se adauga faina impreuna cu praful de copt. Dupa ce amestecam bine, spre final se pune si cealalta jumatate de cana de apa.

Compozitia se imparte in doua. In prima se pune dulceata, esenta de rom si cacaoa, in a doua compozitie se pun fulgii de cocos si un plic de zahar vanilat. 

Se aseaza in tava dupa inspiratie. 

Se pune la copt pentru aproximativ 60 minute la foc potrivit.

TIPS-URI

1

am folost o tava de 30cm pe 20cm

2

tava am uns-o cu margarina peste care am asezat foaia de copt. Se lipeste mult mai bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura,, Zi si noapte"" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cel mai bun chec de post, cu gem si nuca de cocos