Prajitura spumoasa

de mena29 in Prajituri, 30 Oct 2010 | 9188 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-o revista si mi-am zis sa o incerc,a meritat.

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 300g zahar pudra
  • 500g faina
  • 200g unt
  • 4 oua
  • 1 praf copt.

Pentru umplutura:

  • 6 mere
  • 400g branza de vaci
  • 150g zahar pudra
  • 100g gem de fructe
  • 1 esenta vanilie
  • fistic pentru decor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura spumoasa:

Frecam untul cu zaharul,adaugam galbenusurile si un ou intreg si mixam compozitia.Punem faina in ploaie cu praful de copt si framantam bine.Un sfert din aluat il intindem intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 10 minute.Amestecam branza de vaci cu zaharul si cu esenta de vanilie,albusurile mixate si merele curatate si taiate cubulete.Scoatem aluatul din cuptor,intindem gemul si aluarul ramas,punem dearupra crema de branza si dam vasul la cuptor40-50 min.la 180 grade C,depinde de cuptor.Cand este gata presaram fistic maruntit.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura spumoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

mena29 1

08.11.2010, 09:09

Asa e,foarte usoara e

RuxyRux 1

28.11.2010, 23:55

Ce spumoasa...la favo 5 ***** Mena

mena29 1

29.11.2010, 00:12

Ruxy,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni