Trebuie sa mentionez ca este cel mai pufos dulce pe care l-am facut vreodata, atat de pufos ca trebuia sa pun cuvantul si in titlu :)
Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul si uleiul pana devin albicioase si pufoase.
Faina amestecata cu amidonul si praful de copt se trec prin sita, apoi din ele luam cate 2-3 linguri si punem peste galbenusuri, amestecam, urmand 1/3 din laptele de cocos, apoi zeama si coaja de la lamaie, iarasi faina, apoi lapte de cocos si tot asa, terminand cu faina, amestecand dupa fiecare aditionare pana se omogenizeaza.
Albusurile le batem spuma tare cu praful de sare si le incorporam usor in amestecul de mai sus.
Punem compozitia intr-o tava cu hartie de copt si dam la cuptorul pre-incalzit la 180ºC pentru cca 40 de minute, sau pana verificam cu scobitoarea ca e gata.
Amestecam fulgii de cocos cu zaharul pudra si laptele si le intindem pe toata suprafata prajiturii cand aceasta s-a mai racorit.
1
Am folosit o forma de 20x30cm