Prajitura pentru cafea

de ianculubita in Prajituri, 9 Ian 2013 | 3998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu unt moale
  • 2 cani cu zahar
  • 3 oua
  • 1 cana smantana
  • 2 cani faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 100 g fulgi de migdale
  • 1 borcan cu gem
  • 1 esenta de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pentru cafea:

Intr-un bol se freaca untul cu zahar pana devine cremos, se adauga ouale pe rand, apoi smantana, esenta si faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul;

Intr-o forma de guguluf se pune jumatate din aluat, se presara migdale, jumatate din gem, se acopera cu restul de aluat, restul de gem, deasupra restul de migdale si se da la cuptor 50-60 minute. Dupa ce s-a racit se scoate din forma si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pentru cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu migdale prajite si ciocolata