Prajitura Marius

de Sidy in Prajituri, 23 Iul 2010 | 27266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua,
  • 300 g zahar,
  • 5 linguri cacao,
  • 7 linguri apa clocotita,
  • 1 praf de copt,
  • 200 g faina,
  • 1 budinca de vanilie,
  • 1 pachet margarina
  • 100 g nuca prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Marius:

Se face un pandispan din oua, zahar, apa clocotita praful de copt, cacao si faina si se coace. Intre timp se prepara budinca si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se amesteca cu margarina.

Blatul se taie in doua si se umple cu jumatate din crema. Cealalta jumatate se pune deasupra peste care se pun nucile prajite si taiate. Peste nuca se pune glazura de cacao sub forma de grilaj.

O prajitura usor de facut dar foarte gustoasa....va asigur !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Marius" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

borachito 1

29.01.2014, 10:26

glazura de cacao se ia din comert...

Pushaa 1

29.01.2014, 11:09

buna tare!

Sidy 1

31.01.2014, 06:34

borachito - ai dreptate ! Dar e plina de E-uri...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezele si caramel