Prajitura cu suc de portocale

de lacrimioara in Prajituri, 2 Ian 2011 | 11757 vizualizari

 

cred ca o cunoaste toata lumea aceasta prajitura mie imi place este usoara si buna

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 6 oua,
  • 4 linguri faina
  • 6 linguri zahar,
  • 2 linguri cacao,
  • 1 lingura praf de copt,
  • 90 ml ulei.

Crema1:

  • 500 grame branza vaci,
  • 200 gr zahar pudra,
  • 2 pachetele zahar vanilat,
  • 250 gr unt.

Crema 2:

  • 2 budinci vanilie,
  • 1 litru  suc portocale,
  • 3 -4 linguri zahar.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu suc de portocale:

Preparare blat:

ouale se separa se bat albuasurile spuma cu zaharul,galbenusurile spuma tare dupa care adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul si faina amestecata cu praful de copt si cacaua se amesteca bine ,dupa care se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt cam 25 minute la 180 grade,intre timp batem untul spuma impreuna cu zaharul si vanilia adaugam branza,dupa ce s-a racit blatul punem crema de branza peste el si facem budincile,procedam la fel cum se face o budinca punem sucul la fiert ,budinca o amestecam cu 3 linguri de suc sau daca e nevoie mai mult sa o dizolvam si zaharul cand sucul incepe sa fiarba punem budinca si amestecam pana se ingroasa,o luam de pe foc si o turnam uniform peste crema de branza si gata  se taie dupa cateva ore de stat la frigi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati