Prajitura cu piscoturi

de Lau in Prajituri, 18 Aug 2011 | 7446 vizualizari

 

Prajitura cu piscoturi

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • 200 ml cafea
  • Crema 1
  • 200 g ciocolata neagra
  • 400 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 2 linguri de nuca de cocos
  • Crema 2
  • 1 albus
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri faina
  • 150 g zahar
  • 2 linguri margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi:

Preparare Prajitura cu piscoturi

CREMA 1 - frisca se pune intr-o cratita si se aduce la temperatura de fierbere. Se opreste focul si adaugam ciocolata rupta bucati si amestecam pana se topeste complet. Adaugam gelatina, nuca de cocos si omogenizam. Dam la rece

CREMA 2- laptele se incalzeste. Albusul se bate spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul treptat. Peste albus se cerne faina amestecata cu cacao si se omogenizeaza. Se adauga peste lapte si se amesteca bine, se pune din nou la foc pana se ingroasa crema amestecand continuu. Oprim focul si adaugam margarina,

Trecem piscoturile prin cafea si asezam primul strat (nu le lasam in cafea) adaugam prima crema, al 2 lea strat de piscoturi trecute prin cafea si crema 2,dam la rece 2 ore

Prajitura cu piscoturi se poate orna sau se poate servi asa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

18.08.2011, 21:20

Super Lau...cu margarina aia nu ma impac deloc...in rest...buna de tot

Lau 1

18.08.2011, 21:35

multumesc pentru vizita

mimmi 1

18.08.2011, 22:15

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]