Genul de prajituri gustoase care stau bine dimineata langa o cana de cafea. Eu am facut-o la Multicooker insa aceeasi reteta merge perfect si in tava la cuptor.
Mixam untul cu un varf de sare si cu zaharul.
Adaugam coaja si zeama de lamaie si pe rand cate un ou amestecand cu telul.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt si adaugam intre timp si laptele.
Amestecam in aluat cam 3 linguri de strugurei.
Ungem vasul de la multicooker cu unt sau margarina, turnam aluatul in el si nivelam cu o spatula.
Deasupra presaram aprox 2 linguri de strugurei.
Selectam 'bake' , potrivim la 150 de grade si 45 de minute apoi 'start' si inchidem capacul.
Dupa ce s-a scurs timpul mai lasam prajitura 5-10 minute cu capacul inchis.
Scoatem prajitura pe un platou si pudram cu zahar pudra, iar cand s-a racit putin feliem si servim.
1
Putem folosi si coacaze albe sau negre sau toate trei combinate