Nu mă duc niciodată în bucătarie afirmând că voi face ceva anume.
De cum pun mâna pe mixer , ouă şi castroane orice plăcintă se poate  transforma în tort ,  la fel cum orice ciorbă se pote tranforma in  souflee.
Eu ştiu că mă apuc de gătit dar ce anume voi face ştiu doar la urmă.
Aşa si cu prajiturica aceasta. M-a întrebat vâzătoarea ce fac bun şi am rugat-o să nu mă întrebe că nu ştiu.
Am mixat într-un bol ouăle întregi împreună cu zahărul timp de 10 minute.
Se obţine o cremă fină ,lucioasă, în care se adaugă făina cernuta,  amidonul, cacaua şi praful de copt si se omogenizează uşor. La final se  încorporează uleiul.
Se tapetează cu hârtie de copt o tavă de 20 pe 22 cm , se toarnă  compoziţia şi se introduce tava în cuptorul preîncălzit , se coace la  foc mic 35 minute. Faceţi proba cu scobitoarea şi nu vă ingrijoraţi dacă  blatul se lasă puţin, este normal fiind un blat aerat, fraged.
Într-un vas cu  fund dublu punem la fiert laptele rece pe care l-am amestecat cu praful de budincă şi zahărul.
Când dă în clocot adăugăm nuca de cocos şi amestecăm încontinuu pănă obţinem o budincă legată,grosuţă.
Frecăm untul spumă.
Transferăm vasul cu budinca într-un vas cu apă rece şi amestecăm păna la  răcire. Cand este doar puţin puţin călduţ adăugăm untul şi frecăm  energic.
Desprindem hărtia de copt de pe blatul răcit (cu grijă, desprindem întâi  lateralele) şi-l răsturnăm pe un platou sau pe un fund de lemn.
Întindem crema uniform nivelând la suprafaţă.
Topim ciocolata împreună cu laptele şi untul şi intindem glazura uşor călduţă peste prăjitură.
O dăm la rece şi o porţionam cu un cuţit bine ascuţit.