Prajitura cu ciocolata

de Bucataria_Portocalie in Prajituri, 25 Ian 2010 | 5487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciocolata neagra rasa
  • 3 albusuri
  • 100 gr zahar
  • 100 gr caise uscate taiate marunt
  • 200 gr migdale macinate
  • 100 gr stafide (le-am inmuiat in apa fiebinte cu rom inainte de a le folosi)
  • 200 gr alune macinate
  • 50 gr curmale taiate marunt
  • rom, vanilie, vf sare
  • 2 linguri cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata:

Batem albusurile spuma cu un vf de sare si adaugam treptat zaharul.
Incorporam pe rand ciocolata si toate fructele uscate, adaugam esenta de rom, vanilie.

Tapetam cu hartie de copt o tava mica de tort si punem compozitia in cuptor la foc mediu.

O lasam sa se raceasca, sa nu incercam sa o taiem imediat! O servim a doua zi alaturi de gem de prune. Daca ni se pare prea tare o incalzim 30 sec la cuptorul cu microunde si apoi adaugam gemul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (4)

Teo 1

25.01.2010, 21:53

trebuie sa fie buna cu atatea fructe combinate!

nyana 1

25.01.2010, 22:01

Bucataria_Portocalie 1

26.01.2010, 09:32

Este foarte buna! Atat sa aveti grija daca o preparati, sa nu va speriati daca a doua zi este tare, se poate incalzi usor la cuptorul cu microunde. Ea este mult mai buna peste cateva zile (asa mi-a zis cine mi-a dat reteta) dar s-a terminat prea repede sa vad daca asa e.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de ciocolata si menta