Prajitura cu branza dulce

de Sidy in Prajituri, 19 Oct 2011 | 16560 vizualizari

 

Prajitura cu branza dulce, ca la mama acasa....

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 150 g margarina
  • 150 g zahar praf
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 4-5 linguri smantana
  • Umplutura:
  • 750 g branza dulce de vaci
  • 12 linguri zahar tos
  • coaja rasa de la o lamaie
  • esenta rom
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • 2 linguri smantana
  • 3 oua
  • 100 g stafide ( inmuiate in rom)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce:

Din toate ingredientele de aluat se framanta o coca pe care o vom imparti in doua parti egale. Dam pentru 30 minute la rece.

Pentru umplutura se amesteca branza cu toate celelalte ingrediente pina se omogenizeaza bine.

Se intinde o foaie in tava tapetata cu hartie de copt, punem umplutura de branza si deasupra cealalta foaie.Din loc in loc, intepam foaia cu furculita apoi o ungem cu ou.

Se da tava la cuptorul dinainte incalzit si se coace pina capata o culoare aurie. Lasam prajitura sa se raceasca , apoi o pudram cu zahar praf si o taiem felii.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

19.10.2011, 21:42

ce buna trebuie sa fi fost Sidy............tare mult imi plac prai cu branza..........

mirela0911 1

19.10.2011, 22:32

ce-mi placeeeee, place place

BuburuzaBubu 1

11.04.2012, 08:56

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Televizor"