BLAT:
 albusurile se bat spuma
 galbenusurile se freaca bine cu zaharul,uleiul si apa
 se adauga apoi faina cu praful de copt si cacaoa impreuna cu jumatate din cantitatea de 
 albusuri batute spuma
 amestecati bine apoi adaugati restul de albusuri incercand sa nu scoateti aerul din spuma 
 total
 tapetati o tava cu ulei si faina(eu am facut intr-o tava mai micuta)
 turnati amestecul si bagati la cuptor pt aprox 30min
 CREMA:
 galbenusurile le amestecati cu o cana de zahar,zaharul vanilat si bateti bine
 adaugati apoi gelatina dizolvata
 (este a doua oara cand dau gres cu gelatina de la DR.OETKER,desi o folosesc de ani de zile.o 
 sa incerc alt tip),branza de vaci,frisca si visinele
 amestecati totul si lasati putin la frigider pana incepe sa se lege
 taiati blatul in doua si umpleti
 GLAZURA:
 portionati prajitura si faceti o glazura din 12linguri de zahar,7de apa,.3 de cacao(eu asta 
 o folosesc frecvent)pe care o turnati calduta peste prajitura)