Prajitura Ana

de susu in Prajituri, 24 Feb 2010 | 28259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • -6 oua
  • -6 linguri zahar
  • -1 plic creme ole
  • Crema:
  • -1 ciocolata de 100 g amaruie
  • -300 ml frisca lichida
  • -inca 300 ml de frisca lichida (la sfarsit)  
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Ana:

Se bat albusurile bat apoi se adauga zaharul dupa care se aduaga pe rand cate un galbenus si se freaca dupa fiecare. La sfarsit punem plicul de cioco creme ole si mai amestecam cu mixerul 15 secunde.

Se coace in cuptorul preincalzit 25 minute.Se rupe ciocolata  in frisca si se pune pe foc, apoi se amesteca pana se topeste toata cicolata. Se da la rece la frigider   24 ore sau mai putin. Ea trebuie sa fie tare.  Se baga mixerul in ea si se amesteca turnand treptat cealalta parte de frisca,  adica 300 ml, pe  rand.  Deci turnam frisca putin, amestecam cu mixerul si tot asa pana terminam toata comp. de 300 ml.

Peste blatul racit se pune spuma asta ganache.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Ana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Teo 1

24.02.2010, 23:17

multumesc, era un amanunt uitat , m-am contrazis cu ''o incepatoare'';felicitari pt. harnicie! vezi sa nu ''sara bucataria''!

adry88 1

22.01.2013, 09:37

delicioasa

susu 1

22.05.2013, 13:51

Nu-i lipseste nimic la ingrediente , asa se face aceasta prajitura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu cirese si frisca