Prajeala de purcel

de MotanLaOale in Porc, 29 Dec 2017 | 5962 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 400 g cotlet
  • 400 g pulpa
  • 400 g ceafa
  • 400 g fleica
  • 300 g carnati de casa
  • 300 g carnati picanti
  • 50 ml ulei
  • 150 ml apa
  • cimbru
  • piper
  • boia
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajeala de purcel:

Carnea se taie bucati potrivite mai mici. Carnatii se taie la 2 cm. Costita se taie cuburi mai mari.  

Se pune uleiul intr-o cratita si se pun bucatile de carne.  

Se pune apa si capacul si se inabusa bucatile de carnea 8-10 minute pana se albesc.  

Se adauga carnatii si costita si se inbusa cu capac inca 20-25 minute.  

Se presara cu boia, cimbru, piper, sare si se amesteca.  

Se scoate capacul si se lasa la fiert 20-25 de minute amestecand din cand in cand.  

Se prajeste pana se evapora zeama si se prajesc doar in grasime, amestecand mereu pana se rumenesc frumos.  

Se mananca obligatoriu cu mamaliga si cu muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajeala de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi