Portofele cu cascaval si parizer

de angyb in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2011 | 4589 vizualizari

 

GUSTOASE SI DELICATE

 

INGREDIENTE

  • 2X400g foietaj
  • 150g cascaval
  • 150g parizer
  • 1ou pt.uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu cascaval si parizer:

Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei.

Cascavalul si parizerul le-am taiat cubulete si le-am amestecat . Nu am adaugat sare pentru ca era sarat cascavalul. Daca e nevoie adaugati si sare.

Foietajul l-am taiat in patratele. Se pune pe fiecare amestecul de cascaval si parizer .

Patratele obtinute le-am impaturit. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se ung cu ou si se dau la cuptor pt. aproximativ o jumatate de ora.

Se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu cascaval si parizer" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Ina 1

28.12.2011, 20:28

Ne bucuram , daca ti-am fost de ajutor ( bine...nu eu ) ) Sper sa ramai alaturi de noi

- Andreea - 1

28.12.2011, 21:00

bun venit...cit despre reteta...simplu,rapid si gustos...

angyb 1

29.12.2011, 09:13

ina nu imi amintesc dar s-ar putea sa fi facut si retetele tale

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete de carne cu parmezan