Portocale cu anason stelat

de Mitinita in Dulciuri, 29 Mar 2011 | 3373 vizualizari

 

Daca tot am inceput sa mancam usor, sa trecem si pe deserturi usoare!

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale (le-am taiat mai marunt ptr maruntele ,dar prefer feliile rotunde)
  • 100 ml apa
  • zahar
  • 1 anason stelat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portocale cu anason stelat:

Se feliaza portocalele curatate de coaja dupa bunul vostru plac.

Se pune la fiert apa,cu zaharul si anasonul stelat,pana se obtine un sirop.

Se toarna peste portocale si se serveste.

Se lasa la rece ca sa se amestece aromele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Portocale cu anason stelat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu lamaie si crema de portocale