Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni

de Anett in Dulciuri, 4 Iun 2016 | 3541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 2 cani lapte
  • cutit varf de sare
  • 2 linguri miere
  • esenta de vanilie
  • capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni:

Punem ovazul intr-o craticioara si turnam lapte deasupra.

Adaugam sarea si esenta de vanilie si punem la foc mic. Amestecam continuu si fierbem circa 4-5 minute.

Stingem focul si cand s-a racit putin putem adauga mierea si bucatele de capsuni.

TIPS-URI

1

Se poate adauga zahar in lapte ca sa fie mai dulce

2

Dupa gust putem adauga fructe si nuci

Daca ti-a placut reteta noastra "Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu gem si nuci