Porc cu vin si usturoi la tigaie

de madi_marin in Porc, 4 Ian 2011 | 14911 vizualizari

 

Atat de simplu si atat de bun....

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de friptura
  • 1 cana cu vin rosu
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu vin si usturoi la tigaie:

Intr-o tigaie se pune ulei nu prea mult la incins.

Bucatile de care se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pun la prajit. Dupa cateva minute se intorc , se mai lasa putin, apoi se pun vinul si inca pe atata apa fierbinte si cateii de usturoi taiati feliute. Se lasa sa fiarba pana scade sosul si carnita se rumeneste frumos.

Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu vin si usturoi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]