Porc cu susan la punga in cuptor

de Valclaudia in Porc, 20 Dec 2015 | 3542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr. carne de porc (de lucru)
  • 1 lingurita rasa condiment pentru carne de porc
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare de Himalaya dupa gust
  • piper macinat dupa gust
  • 75 ml vin alb sec
  • 2 linguri seminte de susan alb
  • 1 punga pentru copt carnea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu susan la punga in cuptor:

Preincalzim cuptorul la 220 grade.

Spalam carnea si o taiem cubulete de marimea dorita.

Peste bucatile de carne presaram sare si piper, condimentul din comert pentru carne de porc, boiaua dulce, semintele dfe susan alb.

Turnam vinul alb si amestecam intr-un castron sa se imbrace carnea uniform in condimente.

Asezam bucatelele de carne in punga de copt, o legam si dam tava la cuptor 45 minute.

Scoate tava, rupem punga si dam din nou la cuptor pana se rumeneste carnea dupa preferinta.

Noi am servit carnea alaturi de un delicios sos de rosii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu susan la punga in cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole alba cu afumatura