Porc cu dovlecei

de madi_marin in Porc, 16 Feb 2010 | 4425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc
  • 3 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • delikat
  • piper
  • marar
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu dovlecei:

Carnea se taie bucatele si se  pune la calit in putin ulei impreuna cu ceapa tocata mai mare. Apoi se adauga apa cat sa acopere carnita si se lasa sa fiarba la foc mic. Se mai adauga apa din cand in cand pana cand e gata fiarta.

Morcovul si dovleceii se taie rondele  si se adauga peste carnita fiarta si se mai adauga apa. Se amesteca cu grija ca sa nu se zdrobeasca rondelele de legume si se mai fierba mancarica pana cand sunt gata.Se adauga si usturoiul si  se potriveste gustul cu delikat , piper si se adauga mararul tocat.

Se serveste cu smantana.

TIPS-URI

1

Se poate adauga daca se vrea o conserva de rosii in bulion.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Teo 1

16.02.2010, 22:24

Madi, m-ai topit ccu aceasta mancarica! arata de nu se poate!

madi_marin 1

17.02.2010, 09:14

e usurica, desi are carnita de porc....si am avut chef de o mancare alba si fara prea mult sos.... nu imi plac in mod special, dar am zis sa mai schimb un pic ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc inabusita