Pomana porcului cu vin si portocala

de Bucataras Monica in Porc, 12 Mar 2016 | 3563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 5 catei usturoi
  • 1 portocala
  • sare
  • rozmarin
  • busuioc
  • vin rosu
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului cu vin si portocala:

Se spala si se  portioneaza carnea si se lasa la calit in 2 linguri de untura/ulei incins.

Dupa vreo 15 minute, se adauga 1 cana de apa si se lasa la fiert la foc mic alte 15-20 de minute.

Cand lichidul a scazut, adaugam un pahar vin rosu, sucul de la portocala  si mai lasam putin sa se parfumeze carnea. Spre sfarsit asezonam cu busuioc, rozmarin, sare, piper si coaja de la portocala taiata feliute.

Se serveste calda cu mamaliguta si muraturi! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului cu vin si portocala" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (6)

mirela0911 1

13.03.2016, 08:13

Interesanta combinatia!

CameliaR 1

13.03.2016, 12:04

Bya Ralu 1

15.03.2016, 05:15

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc in vin la cuptor