Pollo alla Valdostana

de irena in Pui, 20 Feb 2012 | 5037 vizualizari

 

Pui Valdostana.

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept pui,
  • 4 felii sunca Parma sau sunca presata,
  • 4 felii mozarella,
  • 2 rosii mici tip cherry,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 2-3 linguri faina,
  • 100 gr unt,
  • 75 ml vin alb.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla Valdostana:

Se condimenteaza bucatile de piept pui cu sare,piper,cimbru se trec prin faina,se scutura excesul de faina si se prajesc cate 5 min pe fiecare parte in untul topit.Se aseaza bucatile de piept pui ,peste care asez cate o felie de sunca,una de mozarella si 1/2 rosie,intr un vas termorezistent .Se coc la cuptor la 200 C,timp 5 - 7 min.

Intre timp, in tigaia in care am prajit pieptul pui ,se toarna vinul peste untul ramas si se lasa la fiert 5-7  min.Acest sos il torn peste pieptul de pui,dupa ce l-am scos din cuptor.

Preparatul se serveste cu ciuperci sotate si cu salata de castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla Valdostana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (16)

kamy 1

21.02.2012, 13:40

tare bun

MIUTA 1

22.02.2012, 17:52

Excelent Foarte bun

babi5 1

29.08.2013, 12:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Valdostana de pui cu risotto