Pleutorus fripte

de Panacris in Mancaruri de post, 19 Mar 2014 | 6528 vizualizari

 

Zilele trecute am dat peste ciupercile fripte ale lui Madi! Nu am rezistat tentației și am executat! Super bune! Simplu și gustos!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus cca. 300 g,
  • ulei de măsline,
  • ceapă verde 3-4 fire,
  • usturoi verde cca. 2 fire,
  • arpagic verde pentru decor,
  • sare iodată
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleutorus fripte:

Ciupercile curățate se pun la prăjit în puțin ulei încins, într-o tigaie, în cazul meu la Doubleta. După ce s-au perpelit puțin pe ambele părți se adaugă ceapa și usturoiul tocat mărunt, se acoperă, lăsându-se la înăbușit cca. 5 minute. Se asezonează de sare, arpagic verde tocat mărunt și se servesc ca atare,  sau ca și garnitură lângă feluri principale.

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleutorus fripte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghebe prajite