Platou taranesc

de alexandrinapop in Porc, 1 Ian 2011 | 11274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc afumata 500 gr taiata felii
  • carnati afumati
  • jumeri
  • muraturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou taranesc:

Carnea de porc se pune la prajit in ulei se condimenteaza cu  piper si boia si eventual o lingurita de condimente pentru carne de porc ( amestec la pliculet) , dupa ce s-a rumenit putin pe ambele se parti se pune atita apa incat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba la foc mic . Mai spre final cand carnea e aproape facuta se adauga si carnatul afumat si se mai lasa 10-15' la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou taranesc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

03.01.2011, 23:59

un plataou din acela vreau si eu

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:21

Ancutsa 1

15.01.2018, 14:37

Ce bine arata!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din carne de porc