Platou cu branzeturi si struguri

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2012 | 14384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 portocala
  • boabe de struguri negri
  • boabe de struguri albi
  • branza brie
  • cascaval
  • branza danish blu(cu mucegai albastru)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu branzeturi si struguri:

Portocala se taie la un capat si se aseaza in mijlocul platoului, din ea facem un arici: pe o scobitoare punem o bucatica de branza si cate o boaba de strugure, apoi infingem scobitoarea in portocala. Branza danish blu se taie felii subtiri si se aseaza pe platou, apoi branza brie taiata felii si cascavalul taiat betigase. Se mai pun boabe de struguri printre ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu branzeturi si struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel