Placintele umplute cu branza

de SENO in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2011 | 5116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 2 linguri de smantana
  • o jumatate de margarina Rama
  • o cescuta de lapte
  • o bucatica de cascaval
  • o lingura de sare
  • o lingurita praf de copt sau bicarbonat
  • 1/2 kg de faina sau mai mult
  • o lingurita cu seminte de chimen
  • 1 ou pentru uns
  • branza sarata pentru umplut

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele umplute cu branza:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat,cascavalul se da pe razatoare,se pune faina si se framanta pana iese un aluat care nu se mai lipeste de mana.

Se lasa deoparte o jumatate de ora sa se odihneasca apoi se intinde foaie si se taie forme rotunde care se umplu cu branza sarata.Se lipesc bine sa nu se desfaca la copt,se intorc si se pun in tava unsa cu ulei.Se dau la cuptor aproximativ 30 de minute.Inainte de a fi gata cu 5 minute se scot si se ung cu ou.

Din acelasi aluat (mai puteti pune niste seminte de chimen) se pot face saratele care se taie bastonase si se coc la fel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

anomisana 1

27.10.2011, 10:25

O placintica vreau si eu, iar langa ea putina smantana, sa nu-mi dezmint porecla.

SENO 1

27.10.2011, 19:54

am smantana grasa,te servesc cu drag

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:23

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte cu aluat de casa si branza sarata