Placinte integrale cu branza si marar

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2011 | 11818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina integrala
  • 350 ml apa calduta
  • 25 gr drojdie
  • 50gr unt, topit
  • 1 ou
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita zahar
  • Pentru umplutura
  • urda
  • cas
  • sare
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte integrale cu branza si marar:

Sfarama drojdia in apa calduta amestecata cu zaharul. Lasa sa stea 10 minute. Oul bate-l cu untul topit.

Amesteca faina cu sarea. Fa o roata in centru si adauga amestecul cu drojdia si ou. Framanata aluatul pana cand devine omogen. Lasa-l la crescut 1 ora, la temperatura camerei.

Pentru umplutura, amesteca dupa gust, urda, cas, sare si marar.

Dupa ce aluatul a crescut taie din el bucati cat de mari vrei. Intinde fiecare bucata de aluat pe o suprafata unsa cu ulei. Pune umplutura in centru, acopera cu aluat, apasand marginile. Intinde apoi bucata de aluat umpluta cu facaletul. Incinge cate putin ulei intr-o tigaie si prajeste placintele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte integrale cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor