Placinte cu branza sarata

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2016 | 4367 vizualizari

 

Toata ziua asi manca atat de mult imi plac.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calduta
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 60 ml ulei
  • 40 gr drojdie
  • 1 kg de faina
  • 2 lg de sare
  • Umplutura:
  • branza sarata
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza sarata:

Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald, eu l-am pus pe calorifer si l-am acoperit.

Am rupt cu mana din aluatul crescut am intins foaie subtire pe masa de lucru pe care in prealabil am tapetat-o cu faina si am pus branza, le-am impachetat si le-am prajit in tigaie in uleiul incins. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

2

Putem face ce umplutura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

alilianaa 1

02.02.2016, 19:20

bun, bun

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:44

mmm ce mult imi plac!

Rahela Velicu 1

11.02.2016, 12:03

Foarte bune!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Merdenele