Placinta ruseasca cu branza

de MotanLaOale in Prajituri, 17 Sep 2014 | 14139 vizualizari

 

Daca a facut-o toata lumea am zis ca trebuie sa fac si eu "Ruseasca lui Gaby" ca prea este laudata. Din cauza de mofturosi nici eu nu am pus stafide. :))))

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 5 linguri smantana
  • 3 oua
  • 3 linguri gris
  • 4 linguri zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • un praf sare
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta ruseasca cu branza:

Intr-un castron se amesteca grisul cu smantana si se lasa 30 de minute.

Se mixeaza ouale cu unpraf de sare, cu zaharul si zaharul vanilat pana se dizolva si volumul amestecului se dubleaza.

Branza se poseaza cu blenderul vertical.

Peste crema de branza se pun ouale si grisul cu smantana.

Se omogenizeaza.

Se unge un vas cu unt (30cmX20cm) si se toarna compozitia in el.Se introduce in cuptorul preancalzit la foc mediu pentru 30-40 minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se lasa la racit si se scoate din tava.

Se serveste cu smantana si se poate adauga si miere, dulceata, ce va place.

Eu am pus dulceata de visine si smantana.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

In compozitie se pot adauga si stafide daca va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta ruseasca cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi, branza dulce si stafide