Placinta Rasucita

de Gina_Cristina in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2012 | 4712 vizualizari

 

o placere a copiilor mei

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg faina
  • 5bucati de cabanos
  • 50gr drojdie
  • apa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta Rasucita:

Se pune faina inr-un vas se face loc in mijlocul ei pentru a pune drojdia si apa calduta peste ea(atat cat sa acopere apa),se lasa putin la dospit,dupa care se framanta cu apa calduta,sare si putin ulei.Aluatul trebuie sa fie potrivit.se lasa la dospit 30 de minute .

Se taie cabanosul in jumatate pe lungime,dupa care se ia  putin din aluat si se intinde o foaie subtire se pune o bucata de cabanos dupa care se ruleaza si tot asa pana se termina aluatul si cabanosul.Se pune ulei in tigaie si se lasa sa se incinga bine,dupa care se pun 4-5 bucati(depinde cate va intra)dupa ce s-au prajt pe o parte se intoarce.

Se pot servi atat calde sau reci.Sper sa va placa

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta Rasucita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu varza acra si cartofi