Placinta impletita cu carne de pui

de oanapl in Pui, 7 Apr 2017 | 5040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foitaj
  • 800 g carne tocata de pui
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • patrunjel
  • susan
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta impletita cu carne de pui:

Lasi aluatul la dezghetat. 
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui la calit in ulei 3-4 minute. 
Adaugi carnea tocata si o amesteci sa nu se prinda, pana lasa zeama. 
Pui sare, piper, patrunjelul si mararul tocate si lasi sa fiarba pana scade zeama si carnea este facuta. 
Lasi la racit putin si amesteci cu ouale batute. 
Pe masa infainata, pui aluatul si il netezesti cu sucitorul. Imparti din ochi, in trei, pe partea lunga si treimile din parti se taie fasii de 1,5-2 cm. 
Pui carnea pe fasia din mijloc, netaiata, si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine. 
Pui placinta intr-o tava pe hartie de copt. Ungi cu galbenusul de ou batut si presari susan. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 minute. 
Se taie rece si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta impletita cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână