Placinta cu trei feluri de branza

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 2562 vizualizari

 

A trecut ceva timp de cand nu am postat pe bucataras.ro am vazut multe lucruri frumoase care s-au intamplat pe aici si ma bucur pentru intalnirea bucataras si membri care au participat.
Revin cu o placinta buna de tot care se face destul de rapid.

 

INGREDIENTE

  • foi de placinte
  • 2 dovlecei maricei
  • 1 cutie ricotta
  • 200 g branza de vaci
  • 100 gr branza de burduf sau puteti pune cas de vaci
  • jumate de legatura marar
  • sare foarte putina
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • 1 ou pentru uns
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu trei feluri de branza:

Dovleceii de dau prin razatoarea mare apoi se pun intr-o tigaie cu putin ului si se amesteca pana cand dispare apa din tigaie.

Se lasa la racit. Se amesteca branzeturile cu ou si sare foarte putina apoi cu dovleceii si mararul tocat.
Foile de placinta se inpart in patru se stropesc cu putin unt si pe o latura se pune umplutura. Se ruleaza si se aseaza in tava. Se dau la cuptorul incins pentru 15 min.

Se bate oul cu smantana se scoate tava din cuptor se unge placinta cu smantana si se mai lasa pentru 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu trei feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorraine