Placinta cu spanac

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 9083 vizualizari

 

simpla şi gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg.spanac;
  • 4 foi de placinta(foi yufka ,sunt foile foarte subtiri care se folosesc ın general la baclava);
  • 3 oua;
  • 200 gr.iaurt;
  • 250 gr.branza telemea;
  • 100 gr.parmezan;
  • 100 ml. ulei de masline;
  • sare;piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Spanacul se spala şi se toaca;

branza şi parmesanul se dau prin razatoare şi se amesteca cu spanacul.

Intr-un bol se bate iaurtul cu uleiul de masline(se opreşte putin ulei ptr.uns tava),se adauga ouale pe rand.

Intidem prima foaie pe care o ungem cu amestecul din iaurt ,punem din compozitia cu spanac,o rulam şi o aşezam ın tava;continuam ın acelaşi mod cu celelalte foi.

Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 190-200 de grade (depinde de cuptor) ptr. aprox. 35-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Zamfira 1

17.03.2013, 08:22

ce-mi place, extraordinar de buna!!!!!

madi_marin 1

17.03.2013, 11:28

e suuper! imi place foarte mult placinta cu spanac...

Rocsi 1

17.03.2013, 13:57

Cat de bine poata sa arate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse, cu roșii și burrata - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 10:47

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

pe 11.02 la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

pe 11.02 la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pide cu branza si spanac