Placinta cu Piersici

de diana91paris in Prajituri, 12 Mar 2013 | 5785 vizualizari

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 6 galbenusuri
  • 8 albusuri
  • 6 linguri de zahar
  • 5 linguri de ulei
  • 6 linguri de lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanillat
  • 9 linguri de faina

CREMA

  • 4 linguri de smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1 compot de piersici
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu Piersici:

Se face un Pandispan , amestecam galbenusurile cu zaharul, uleiul si laptele si faina amestecata cu praful de copt.

Separat batem spuma albusurile dupa care se incorporeaza in compozitia de galbenusuri, aluatul trebuie sa fie spumos. Il punem in tava in care punem hartie de copt si aluatul.

Piersicile le-am scurs bine de zeama din compot dupa care le-am taiat feliute subtiri apoi le asezam peste aluatul din tava.

La urma amestecam cele 2 galbenusuri cu smantana si punem peste piersici. Dam la cuptor 30 de min. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu Piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]