Placinta cu branza proaspata

de Florin A in Dulciuri, 31 Dec 2015 | 7946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza proaspata de vaci
  • 6 oua mari
  • 100 gr stafide
  • 100 ml iaurt
  • zahar dupa gust
  • foi de placinta
  • zahar pudra pentru presarat deasupra
  • un ou si doua linguri cu iaurt pentru uns foile de placinta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza proaspata:

Intr-un vas se pun branza, zaharul, ouale si iaurtul. 

Se amesteca pentru omogenizare.

Intr-o tava de cuptor, unsa cu putin ulei, se intind cateva foi de placinta, se toarna compozitia, se adauga stafidele si se acopera cu foi.

Se unge placinta deasupra cu amestecul de ou si iaurt.

Se coace la 150 de grade pentru 40 de minute aproximativ.

Dupa racire, se presara zahar pudra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga si esente sau coaja rasa de lamaie si portocala

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza proaspata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri cu cacao si alune