Placinta cu branza dulce- sarata

de RuxyRux in Prajituri, 9 Dec 2010 | 9652 vizualizari

 

O placinta atat de gustoasa....va invit la rasfat ... e calda...

 

INGREDIENTE

  • Foi( eu am folosit Yufka)
  • 500 gr branza sarata( eu am pus feta)
  • o ceasca( cum e cea de cafea) de  zahar ( aici desigur fiecare face in functie de cat de dulce mananca )si inca 4 linguri pentru compozitia de iaurt 
  • 3 oua
  • zahar vanilat  si esenta
  • 350 gr iaurt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza dulce- sarata:

1. Luam foaia o intindem .

Amestecam branza intr-un vas cu zaharul( cateva linguri dupa gust) si zaharul vanilat

2. Pe foaie punem cate o lingura de branza si apoi incepem sa rulam  foaia ca pe clatita. procedam asa pana umplem zece foi( pentru tava din imagine)

3. Le asezam una langa alta.

4. Iaurtul il amestecam cu cescuta de zahar si cu ouale, cu esenta si apoi turnam peste  foi.

5. Dam la cuptor pentru 40-45 de min la 180 grade...si pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce- sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

10.12.2010, 14:57

Branza sarata impreuna cu vanilia si zaharul are un gust...magic as spune...probati si veti vedea...va multumesc mult tuturor!!!

lilik 1

10.12.2010, 16:49

am ajuns si eu mai tarzior dar sper k mai e

madi_marin 1

10.12.2010, 18:12

mmmm....asta sigur mi-ar placea....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice