Placinta aperitiv

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2013 | 8375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza proaspata
  • 200 g cas sarat
  • 400 ml smantana
  • 10 oua
  • un dovlecel
  • un ardei iute
  • 1 legatura de marar
  • 1 ardei capia rosu
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • o bucata de carnati afumati
  • o rosie mare de gradina
  • condimente: sare, piper, chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

Amestecam branza cu smantana si mararul tocat marunt. Adaugam condimentele si ouale si omogenizam compozitia, dupa care o turnam intr-un vas de yena uns cu putin ulei.

Separat, calim usor ceapa, ardeiul rosu (capia), dovlecelul si carnatii (toate feliate). Le incorporam apoi in compozitia de branza cu ou si punem deasupra rosia taiata in felii subtiri, impreuna cu ardeiul iute.

Se da la cuptor pana se rumeneste. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu varza