Plachie de crap

de sasha in Crap / Caras, 26 Feb 2013 | 3954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti crap, eu am folosit 8 bucati fara cap si coada
  • 3 cepe mari
  • 300 ml suc de rosii
  • 2 capatane de usturoi
  • 1 leg patrunjel
  • sare,piper
  • 100 ml vin
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap:

Pestele il curatam, spalam , il condimentam cu sare si piper pe fiecare parte si inauntrul lui punem cateva feliute de usturoi si il punem intr-o tava.

Curatam ceapa, o taiem julien,curatam usturoiul si il taiem rondele si patrunjelul il tocam marunt.

Intr-o tigaie se caleste ceapa cu putin ulei, punem vinul, sucul de rosii si potrivim de sare si piper.

Punem patrunjelul si usturoiul si asteptam sa se ingroase putin si il rasturnam peste peste,  il introducem la cuptor pentru 30 min.

Se mai verifica din cand in cand si il mai stropim cu sosul din tava.

La final se pun feliute de lamie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]