Am mai cochetat cu ideea asta,dar asta vara la tara,dupa ce am mancat niste turte,mi-am reamintit de pizza asta.
Aluatul de pizza
Intr-un bol,punem putina apa,drojdia si sarea. Lasam cateva minute deoparte,apoi adaugam restul de apa,faina si framantam un aluat.
Acoperim bolul cu o casca de dus si introducem bolul in cuptorul cu microunde. Acolo este ferit de curent si va creste frumos.Lasam sa se dubleze ca volum.
Asamblare:
Luam jumatate din aluat si il intindem pe masa de lucru,pe care am presarat faina.
Incalzim pe foc o tigaie,cand s-a infierbantat punem aluatul de pizza.Lasam sa se rumeneasca pe o parte,intoarcem si punem jumatate din ingrediente (salam,cas,ulei de masline)
Punam capacul si lasam la foc mic cinci minute. Luam capacul si presaram jumatate din oregano si fulgii de ardei iute. Condimentam cu sare si piper.
Procedam la fel si cu a doua pizza.