buna de tot!
Se framanta un aluat cu faina amestecata cu praful de copt, lapte caldut, untul usor topit, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei.Se faramiteaza in el putina branza.Se alsa putin la rece.Se toaca rondele mici un carnat lung usor picant.Se toaca marunt un ardei rosu si firel de cepa si austroi verde.
Se intinde o foaie subtire de aluat si cu lama ondulata de taiat branza despartim benzi lungi de aluat.Incingem cuptorul.Pregatim o tava cu hartie de copt si asezam pe ea benzile de aluat.Le manjim cu ketchup.Apoi asezam la rand rondelele de carnat.Apoi bucatele de ardei rosu printre ele si bagam la cuptor.Lasam sa se cooaca aproape de tot si la sfarsit presaram deasupra si branzica laba de vaci si tocatura de ceap si usturoi verde si mai lasam putin la cuptor.Am facut operatiunea asta la sfarsit pentru a se pastra culorile si aromele de la branza si ceapa si usturoiul verde.Se servesc cu kethup deasupra.sunt super delicioase!
Atentie! dintr-un disc ce mi-a ramas dupa taierea benzilor de aluat am facut o rulada delicioasa.Am pus in mijloc ardei tocat si ketchup, apoi niste branzica rasa si am spart un ou intreg acolo, apoi am unit marginile discului de alauat si am rulat cu grija intr-o bucata de hartie de copt si am rasucit mrginile ca la o bomboana,Am bagat alaturi de celelate pizze.Cand a fost gata , am scos hartia si am taiat rondele,A fost atat de pufoasa ca numi venea sa cred! foare frumoasa a iesit dar din pacate am uitat sa o pozez la final.Am decat o poza din timpul pregatirii.Cand am sa mai fac am sa fac si o poza noua.:)