Pizza fara blat

de lia maria in Pizza, 7 Mar 2011 | 7456 vizualizari

 

O pizza delicioasa, foarte usor si rapid de facut, pentru toti iubitorii acestui preparat.

 

INGREDIENTE

  •   200g piept de pui fiert
  • 1 fir de praz
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei iute rosu ( sau kapia)
  • 1 rosie
  • 200g telemea
  • 50g cascaval
  • 4 oua
  • 50g pesmet
  • 60g unt

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza fara blat:

Pieptul de pui il taiem in cuburi maricele. Prazul si ceapa le taiem felii. Patrunjelul il tocam marunt. Cascavalul il dam pe razatoarea mica. Branza o taiem cubulete sau o maruntim. Ardeiul il curatam de seminte si-l tocam marunt. Oule le batem putin cu furculita. Rosia o feliem.

Ungem tava cu 30g unt si o tapetam cu pesmetul.

Intr-o tigaie, punem restul de unt la incins, adaugam prazul, ceapa si ardeiul, calim putin aprox. 2’, adaugam branza si bucatile de carne, amestecam si mai lasam putin ca toate aromele sa se patrunda(inca aprox. 2-3’). La final adaugam ouale si ¾ din patrunjelul tocat, amestecam de 2-3 ori si luam tigaia de pe flacara.

Rasturnam amestecul in tava, aranjam deasupra feliile de rosie, apoi presaram cascavalul, restul de patrunjel si dam la cuptor pentru 20’.

Cu o paleta, scoatem pizza din tava , o asezam pe platou si servim imediat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza fara blat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]