Pizza cu ton

de ralu_ca in Pizza, 24 Mar 2013 | 3497 vizualizari

 

Aseara pe la ora 20 ne-am gandit ca tare buna ar fi o pizza si ...am preparat repede si a iesit foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 2 cani faina
  • 100 ml apa calduta
  • jumatate lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei masline
  • 25 g drojdie proaspata
  • Sos rosii:
  • sare, piper
  • 1 lingurita miere
  • rosii in bulion
  • Ornat:
  • conserva cu ton
  • cascaval sau branza rasa
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Mai intai am facut aluatul amestecand ingredientele ( drojdia am amestecat-o cu apa calduta ), am framantat aluatul si l-am lasat sa creasca approx jumatate de ora. Dupa aceea, am impartit in 2 aluatul, l-am intins si l-am asezat in tava pentru pizza  ( care a fost unsa cu putina margarina si tapetata cu faina ).

Pentru a face sosul de rosii am amestecat totul in robot, iar daca considerati ca ar mai trebui sare sau piper puteti adauga.

Acesta se uniformizeaza pe pizza ( eu am facut 2 pizza normale ), am ras branza ( nu am avut cascaval ), am desfacut tonul ( am scurs uleiul ) si am imprastiat pe toata suprafata.

Am introdus la cuptor in jur de 20 minute si...gata pizza !

@ eu am pus extra dupa ce am scos-o din cuptor si ketchup picant!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat crocant, facut cu vin spumant