Pizza cu pastrama de porc

de iullianna in Pizza, 14 Oct 2013 | 4082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 250 g smantana
  • 400 g faina
  • sare
  • ketchup Univer
  • piper
  • 200 g salam
  • 300 g pastrama de porc
  • 250 g cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pastrama de porc:

Din margarina, smantana, faina si 1/4 lingurita sare se face un aluat si se intinde in tava dreptunghiulara. Se inteapa cu furculita din loc in loc, se unge cu ketchup, iar deasupra se presara salamul (taiat cubulete), pastrama de porc (taiata cuburi si feliute) si cascavalul (dat pe razatoare).

Se coace la foc potrivit timp de 20-25 de minute. Se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pastrama de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]