Pizza cu margine de branza

de diana_k in Pizza, 5 Oct 2013 | 5946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 500g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingura sare
  • 1 linguri zahar
  • 3 linguri de ulei de masline
  • Umplutura :
  • 250g branza rasa
  • 4-5 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura zahar
  • salam uscat
  • masline
  • ciuperci
  • busuioc
  • 3-4 linguri de smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu margine de branza:


In apa calduta cu zahar se dizolva drojdia si se presara putina faina. Se lasa la crescut 10 minute.
Faina cernuta se pune intr-un vas, se adauga sarea intr-o parte si se face  groapa in mijloc, se toarna drojdia si uleiul, se amesteca si se framanta un aluat elastic si care nu mai lipeste. Se lasa la crescut o ora apoi se imparte in doua.

O parte se intinde in tava rotunda de pizza, cealalta se intinde intr-o fasaie lunga lata de o palma. Se presara cu branza, se ruleaza sul ,apoi se taie felii late de 2cm.

Se aseaza fiecare bucata pe marginea felii de pizza.

Se pregateste sosul de pizza astfel: se amesteca pasta de rosii cu mustarul, zaharul si busuiocul si se unge blatul de pizza. Se presara cu salam, ciuperci, masline, branza si smantana.

Se coace la 180 de grade timp de 20 de minute.


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu margine de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu cabanos