Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza

de trifadalia in Pizza, 11 Iul 2018 | 4965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat
  • 200 gr de faina fara gluten
  • 20 ml de lapte
  • 1 lingurita de zahar
  • 5 gr de drojdie proaspata
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • Ingrediente pentru umplutura
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 buc mozzarella
  • 150 gr de salam uscat
  • 1 conserva de porumb
  • 2 rosii
  • 1 buc ardei
  • 1 buc branza cu mucegai
  • frunze de busuioc optional
  • 1 buc branza camembert
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza:

   Pentru aluat, se amestecă laptele călduţ cu drojdia şi zahărul. Se lasă 10 minute să crească.  Într-un vas se pun făina, sarea, uleiul şi drojdia crescută. Se obţine un aluat omogen, care se lasă la crescut o oră, la cald.  

Aluatul se întinde pe cât posibil în formă de cerc. Se transferă aluatul în tava de copt, se unge cu suc de roşii, se pun ingredientele de la umplutură şi se dă la cuptor pentru 25 de minute.

Se aduce la masă cu frunzuliţe de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe felii de paine