Pizza cu de toate

de Ina in Pizza, 29 Sep 2013 | 3164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 400 ml apa
  • 2,5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 2,5 lingurita sare
  • 800 g faina
  • 7 g drojdie uscata
  • Umplutura:
  • 400 g pastrama de porc
  • 150 g masline negre, fara samburi
  • 150 g porumb in conserva
  • 400 g cascaval
  • 2 conserve de ciuperci
  • 6 linguri cu sos rosii
  • 6 linguri cu mustar
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

Modul de preparare a blatului l-am prezentat aici: http://www.bucataras.ro/retete/aluat-pentru-blat-de-pizza-51639.html 

Umplutura : Feliem subtire pastrama de porc, radem cascavalul, iar ciupercile si porumbul le scurgem bine de zeama.

Impartim aluatul in doua parti egale. Intindem o parte in tava de pizza  si il intepam cu o furculita pe toata suprafata , ca sa nu creasca foarte mult  la copt.

Ungem  suprafata cu sos de rosii  si mustar si presaram si un praf de piper. Asezam pe toata suprafata aluatului bucatile de pastrama, apoi ciupercile, porumbul, maslinele si o parte din cascaval. 

Dam la cuptor pana ce blatul se rumeneste usor , presaram si restul de cascaval  ras  si mai lasam 5 minute in cuptor.

Feliem si servim pizza calda, cu  sos de rosii/ ketchup.

Procedam la fel si cu cealalta jumatate de aluat.

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt prezentate pentru 2 tavi potrivite

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ina 1

29.09.2013, 22:12

Clementina, Mutulica e la desert )

Ina 1

29.09.2013, 22:14

Vaaai, ratasem comentariul Gabytei
Mutulica e sanatos, dar foarte ocupat, zilele astea. Nu stiu sa zic de ce n-a mai aparut pe site

mamaieelena 1

25.11.2013, 12:48

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu spanac si sos Alfredo