Pizza cu branza

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 20 Sep 2013 | 4125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat ne sunt necesare:
  • 500-600 gr de faina
  • 2-3 linguri ulei
  • 25 gr de drojdie
  • o lingurita cu zahar
  • 250 ml apa calduta
  • o lingurita cu oregano (uscat)
  • o lingurita cu sare sau dupa gust
  • Pentru compozitie avem nevoie de:
  • 300 gr casacval
  • 100 gr masline fara samburi
  • 400 gr branza (amestec de cas de oi si cas de vaci)
  • 2-3 lg cu pasta de rosii/bulion
  • 1 lingura cu busuioc uscat
  • Pentru servire:
  • ketchup iute Univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza:

Faina cernuta o amestecam cu oregano, sarea si zaharul, iar in mijloc formam o adancitura in care turnam putina apa calduta si punem drojdia. O lasam sa dospeasca cam 10-15 minute, iar apoi incepem sa framantam aluatul cu ajutotul celor 2-3 linguri cu ulei. Acoperim vasul cu un servet de bucatarie si il lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul.

Ungem tava cu putin ulei, asezam blatul, il ungem cu pasta de rosii si oregano si adaugam ingredientele astfel: un rand de cascaval, un rand de branza, amestec, iarasi casacval si apoi maslinele.  Deasupra adaugam putin ketchup si introducem tava la cuptor atat cat este necesar. Se serveste cu ketchup iute Univer. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]